Met Leblank hoće da napusti Top Gear?

Novi tim koji vodi kultnu emisiju Top Gear bi mogao da se raspadne brže nego što je bilo ko pretpostavljao - britanski tabloid "San" tvrdi da je Met Leblank zapretio produkciji da će napustiti šou ukoliko Kris Evans ostane voditelj.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.06.2016.

09:35

Met Leblank hoće da napusti Top Gear?
Stig ostaje sigurno (Foto: Getty Images)

Glumac najpoznatiji po ulozi Džoija u seriji "Prijatelji" bio je iznenađujuć izbor producenata, ali se u prvim epizodama pokazao kao sasvim prihvatljiv, iako je jasno da ni on, ni njegove kolege, nemaju dovoljno jaku hemiju da ponove ono što su radili Klarkson, Hamond i Mej.

Poslednja epizoda imala je najgori rejting u istoriji emisije, a broj gledalaca je skoro prepolovljen od premijere do danas - sa 4,3 miliona ljudi na 2,34.

Naravno, izveštaje tabloida kakav je "San" uvek treba uzeti sa rezervom, ali oni tvrde i da će druga sezona sa novom postavom "možda ostati na ledu" dok se ne reše unutrašnje razmirice.

"On je šefovima BBC rekao da je izbor ili jedan ili drugi voditelj... Pitanje je ko ostaje, a ko ide", piše San ističući da je Leblank već potpisao ugovor na dve sezone.

Kako se navodi, Leblank nije jedini kome smeta Evansovo "ponašanje i arogancija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: