Ibra prelomio i izabrao - novi Volvo karavan

Volvo priprema novu marketinšku kampanju za luksuzni karavan V90, u kojoj glavnu ulogu ima svetska fudbalska zvezda Zlatan Ibrahimović.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

13:23

Ibra prelomio i izabrao - novi Volvo karavan

Kampanja koja počinje 30. maja, dolazi u jeku nagađanja o tome gde će čuveni fudbaler nastaviti karijeru. Sa druge strane, Volvo je takođe na prekretnici obzirom da je u toku proces potpune obnove proizvodne game i vizuelnog identiteta švedske marke.

"Kampanja promoviše nezavisnost uma i snagu koja proizilazi iz sposobnosti da se razmišlja drugačije. Zlatanov životni put i Volvo put imaju mnogo sličnosti", kaže Anders Gustafsson, potpredsednik Volvo Cars Grupe za Evropu, Bliski istok i Afriku.
Volvo V90
Volvo i Ibrahimović sarađivali su i ranije. U sećanju je još uvek promotivna kampanja iz 2014, u kojoj intrigantni fudbaler recituje švedsku himnu tokom lova u udaljenim skandinavskim šumama.

Model V90 baziran je na limuzini S90, a nadovezuje na 60-godišnju tradiciju uspešnih Volvo karavana. Svetsku premijeru imao je na sajmu automobila u Ženevi u martu 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: