Dan otvorenih vrata Mercedesa u Novom Sadu

Posetioci će imati priliku i da se upoznaju sa novom generacijom Mercedesa E klase.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

12:20

Dan otvorenih vrata Mercedesa u Novom Sadu
Foto: B92 arhiva

Auto-kuća Mikom, ovlašćeni prodavac i serviser Mercedes-Benz vozila iz Novog Sada, predstaviće putnički i dostavni program ovog proizvođača u petak 27. i subotu 28. maja, tokom dana otvorenih vrata u salonu na Temerinskom putu.

Ovom prilikom posetioci će moći da se upoznaju sa karakteristikama nove E klase.
Foto: AK Mikom
Pored premijere, gosti će imati priliku da testiraju kompletnu gamu Mercedes-Benz putničkih vozila. Posebnu pažnju, uz novu E klasu, privlači i nova C klasa Coupe.

Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa kompaktnim Mercedes-Benz vozilima, A i B klasom, kupe limuzinom CLA i krosoverom GLA. Ljubitelji Mercedesovih luksuznih limuzina u prilici su da isprobaju C klasu, a oni koji preferiraju SUV modele i krosovere mogu da razgledaju modele GLA, GLC i GLE.

Potpuno novi član SUV porodice je GLC, koji se od svog prethodnika, modela GLK, udaljio ne samo u smislu izgleda, već i po unapređenim terenskim sposobnostima i novim tehnologijama.
Foto: AK Mikom
Sva vozila su dostupna za testiranje tokom dana otvorenih vrata, a nakon testa klijenti mogu da dobiju sve informacije i pregled aktuelnih ponuda za Mercedes-Benz automobile, uz opciju otkupa njihovog starog vozila.

Za sve modele spremljeni su posebni uslovi finansiranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: