Prve fotografije: Opel Zafira za 2017.

Zahvaljujući interaktivnom konfiguratoru koji je napravljen za Opelov nemački sajt, u prilici smo da vidimo kako će izgledati restilizovana Zafira za 2017. godinu.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

10:34

Prve fotografije: Opel Zafira za 2017.

Nakon pet godina od početka proizvodnje, Opel je odlučio da osveži aktuelnu Zafiru Tourer. Renderi sa Opelovog konfiguratora otkrivaju da je na spoljašnjosti najviše promenjen prednji deo vozila, koji je redizajniran po ugledu da nove generacije Astre i Corse, dok je ostatak karoserije praktično isti kao na verziji iz 2011.
Redizajn je obuhvatio i unutrašnjost Zafire. Automobil je dobio novi, znatno moderniji i skladniji kokpit sa manjim brojem dugmića nego što je to bio slučaj ranije. Ekran multimedijalnog uređaja postavljen je nešto niže nego pre, a veliki komandni klaster koji se nalazio ispod njega redukovan je na svega nekoliko prekidača.
Očekuje se da će Zafira za 2017. imati i novi Opelov OnStar sistem, kao i brojne bezbednosne funkcije i sisteme elektronske asistencije vozaču, poput automatskog kočenja u slučaju opasnosti od sudara sa najnovije Astre.
S obzirom da su vizuelni detalji konfiguratora već dospeli na Internet, očekujemo da Opel uskoro i zvanično predstavi restilizovanu Zafiru Tourer. Sajamska premijera trebalo bi da se održi na salonu automobila u Parizu, u oktobru, nakon čega će automobil stići u evropske prodajne salone.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: