Toyota Avensis sa dizel motorom po ceni benzinca

Od sredine maja, Toyota u mreži prodajnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku potencijalnim kupcima Avensisa nudi mogućnost da ovaj model u verziji sa 1.6 i 2.0 D4D dizel motorima, šestostepenim ručnim menjačem i paketima opreme Terra i Luna, nabave po ceni verzija sa istom opremom i benzinskim Valvematic motorima od 1.6 i 1.8 litara.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 12.05.2016.

11:31

Toyota Avensis sa dizel motorom po ceni benzinca
Foto: Toyota Avensis / ilustracija

Reč je o 1.6 dizel modelu sa 112 ks i dvolitarskom dizelašu koji razvija 143 ks. Prema fabričkim podacima, Toyotin 1.6 dizel motor u Avensisu prosečno troši 4,2 litra goriva na 100 km, dok emisija ugljen-dioksida iznosi 108 g/km. Dizelaš od 2.0 l prosečno troši 4,5 litara dok emisija ugljen-dioksida iznosi 119g/km.

Specijalna ponuda važi od 15. maja za limuzinske varijante Avensisa sa paketima opreme Terra i Luna. Paket Luna, na primer, uključuje automatski dvozonski klima uređaj, Toyota Touch 2 ekran u boji dijagonale 8 inča, multiinformacioni ekran u boji od 4,2 inča ispred vozača, Start/Stop sistem za automatsko isključivanje i ponovno startovanje motora, kameru za pomoć pri vožnji unazad, svetla za maglu, prednja i zadnja svetla u LED tehnologiji, aluminijumske felne dimenzija16 inča...

Za model Avensis važi petogodišnja garancija, bez ograničenja u pređenim kilometrima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: