Velike gužve na granici sa HR (FOTO)

Zbog predstojećih praznika, na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu iz Srbije u Hrvatsku, u petak u ranim popodnevnim satima stvorene su velike saobraćajne gužve. Prema informacijama sa lica mesta, na prelaz granice čekalo se i više od dva sata.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 29.04.2016.

14:04

Velike gužve na granici sa HR (FOTO)
Granièni prelaz Batrovci, petak 29.04.2016. u 13.30h

Kako smo saznali od našeg čitaoca sa lica mesta, policija ne reguliše saobraćaj, pa je nastao haos u kome se vozači ubacuju iz kolone u kolonu.

Kao i uvek, kada dođe do zastoja, nađu se i oni koji pokušavaju da se uguraju preko reda, koristeći za prolaz traku u kojoj na prelaz granice čekaju teretna vozila.
Neki bi preko reda...
U slučaju da se spremate na put u inostranstvo, savetujemo vam da se pre polaska raspitate u Auto-moto savezu Srbije o stanju na graničnim prelazima i eventualno odaberete alternativnu rutu i neki drugi granični prelaz.

Srećan put!
... dok drugi strpljivo èekaju u koloni
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: