Top Gear: Spala knjiga na jednog voditelja i Stiga

Kris Evans nagovestio je da će on ipak biti jedini voditelj novog izdanja emisije Top Gear, nakon odlaska Klarksona, Hamonda i Meja iz popularnog britanskog automobilskog šou programa.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 09.10.2015.

10:58

Default images
Novi i stari voditelj - Evans u razgovoru sa Džeremijem Klarksonom (YouTube Screenshot)

Iako je ranije najavljeno da bi Evanu podršku u vođenju emisije trebalo da pruže voditelji koji bi bili izabrani na audiciji, po svemu sudeći on će biti jedina zvezda novog serijala. Društvo će mi praviti test vozač Stig, kao jedni lik koji je preostao iz stare postave.

"Oni (Klarkson, Hamond i Mej) su bili ekipa, kao Bee Gees, a ja sam ipak solo izvođač", objašnjava Evans.

"Radićemo stvari drugačije nego ranije, jer tako moramo i tako hoćemo."

On je dodao da će "protresti" stari studio u kome je sniman Top Gear, ne precizirajući da li će samo promeniti scenografiju ili i njegovu lokaciju.

Evans ne krije da oseća pritisak zbog toga što će zameniti popularnu voditeljsku trojku i da ima tremu. On se nedavno u Kanu pojavio pored Stiga čime je posredno najavio da će lik misterioznog test vozača biti prisutan i u novom izdanju emisije.

Kako će zaista izgledati novi Top Gear, saznaćemo tek u maju 2016. kada počne emitovanje novog serijala. Ako bude slušao savete Džeremija Klarksona, Kris Evans bi mogao da zvuči otprilike ovako:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: