Range Rover Evoque sa lagera na sniženju

Ovlašćeni uvoznik i prodavac vozila marke Land Rover, pripremio je specijalnu ponudu za model Range Rover Evoque SD4. Vozila se prodaju za 48.300 evra, što je za 5.400 evra niže od dosadašnje cene, i odmah su dostupna za isporuku.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 03.09.2015.

14:02

Default images

Reč je o preostala dva primerka iz izložbenog salona, koji za pogon koriste dizel motor od 2.2 litra sa 190 KS i 420 Nm.

Inače, ovaj motor će u ponudi uskoro biti zamenjen 2.0 litarskim dizelašem za novu modelsku godinu.

Standardna oprema Pure Tech Pack obuhvata pogon na sva četiri točka, Terrain Response sistem za selekciju režima pogona prema vrsti podloge i konfiguraciji terena, elektronsku parking kočnicu, Hill Descent Control (HDC) kontrolisano spuštanje niz strmi nagib, automatsku kontrolu klime, metalik boju...

Sedišta su od granulirane kože, aluminijumski točkovi promera 18 inča dolaze sa pneumaticima dimenzija 235/60 R18. Tu je i "touch screen" visoke rezolucije, dijagonale 8 inča, a za ozvučenje je odabran Meridian audio sistem snage 380W.
Akcijska vozila opremljena su i nekim opcionim dodacima, za koje se kupci često opredeljuju, a koji su uračunati u cenu.

U njih spadaju automatski menjač, kamera za vožnju unazad, parking senzori, električno otvaranje prtljažnika, kao i Clearview Pack, paket koji obuhvata adaptivne bi-ksenon farove sa LED osvetljenjem i automatskom regulacijom snopa, prednja svetla za maglu, sistem za pranje farova i senzor za kišu.

Garantni rok za Range Rover Evoque, kao i kod ostalih modela Land Rovera, je tri godine ili 100.000 kilometara.

Osim toga, klijenti tri godine mogu računati i na Road Assistance uslugu besplatne asistencije i pomoći na putu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: