BMW pokrenuo letnju prodajnu akciju "staro za novo"

U subotu je u BMW salonu u Beogradu održana manifestacija "Dan korišćenih vozila". Tom prilikom predstavnici medija i klijenti upoznali su se sa pogodnostima letnje akcijske ponude - zamene vozila po sistemu staro za novo i 1000 € bonusa za kupovinu novog vozila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.06.2015.

13:17

Default images
Foto: Delta Motors

Prodajno-servisni tim Delta Motorsa vršio je pregled korišćenih automobila, a svi klijenti koju su se tog dana odlučili za kupovinu novog automobila po sistemu zamene staro za novo ostvarili su pravo na dodatni bonus u iznosu 1000 €.

Kako je saopštio organizator, akcija pod nazivom "1000 € bonusa za kupovinu novog vozila“ biće produžena i trajaće do 31. avgusta 2015.
Foto: Delta Motors
Potencijalnim kupcima predstavljena je i ponuda sertifikovanih korišćenih BMW vozila, sa ispitanom hronologijom servisne istorije, koja pripadaju kategorizaciji "BMW Premium Selection" a pokrivena su garancijom u trajanju od jedne godine ili 20.000 pređenih km.
Foto: Delta Motors
U saradnji sa "BMW Financial Services" obezbeđene su i specijalne pogodnosti za kupovinu novih vozila na lizing.

Tako BMW Serije 1 može da se nabavi od 222 € mesečno, BMW Serije 3 od 33 3€ mesečno, a MINI One od 199 € mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: