Virtuelni Infiniti Vision GT u stvarnosti izgleda moćno

Još jedan automobil koji je izvorno dizajniran za potrebe video igrice prešao je granicu između virtuelnog i stvarnog sveta. Infiniti je u Kini predstavio Vision GT koncept "od krvi i mesa".

Izvor: B92

Sreda, 29.04.2015.

09:52

Default images

Nalazimo se u eri kada veliki svetski proizvođači automobila pažnju sve više usmeravaju na kreiranje modela za video igre. Jedan od takvih automobila koji je do sada postojao samo u digitalnom formatu je Infiniti Vision GT.

Ovaj model izvorno se pojavio i igrici Gran Turismo 6, da bi na manifestaciji Veče dizajna, održanoj u okviru šangajskog auto-salona, Infiniti predstavio njegovu konceptnu verziju u prirodnoj veličini.

Koncept Vision Gran Turismo pokazuje kako bi mogao da izgleda produkcijski Infinitijev superautomobil ako bi japanska kompanija jednog dana odlučila da proizvodi takav model.

Iako bi hipotetička serijska verzija svakako pretrpela određene modifikacije, Infiniti Vision GT doneo bi osveženje u segment super-sportskih automobila.

Pogledajte galeriju fotografija Infiniti Vision GT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: