Sajam u Šangaju spustio rampu za razgolićene hostese

Organizatori salona automobila u Šangaju potvrdili su ranije najave da će ovogodišnji sajam proći bez oskudno obučenih devojaka na štandovima. Odlučeno je da se ulaz na sajam zabrani i deci, iz sigurnosnih razloga.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2015.

13:40

Default images

Početkom 2015. kineska vlada pokrenula je "kampanju protiv vulgarnosti" u toj zemlji, a organizatori sajma automobila u Šangaju odlučili su da daju svoj doprinos upristojavanju društva.

Izlagači su obavešteni da se na štandovima ne mogu nalaziti nepristojno obučene hostese, ali da je dozvoljeno prisustvo stručnih "konsultanata-prodavaca" koji posetiocima mogu da pruže potrebne informacije o automobilima.

Odluka o zabrani hostesa nije jedina kontroverza koja će pratiti ovogodišnji sajam u Šangaju.

Naime, organizator je najavio da ove godine ni deci neće biti dozvoljen ulaz na auto-salon iz, kako je rečeno, "bezbednosnih razloga".

Ova odluka nije obrazložena, a nije precizirano ni na koji se uzrast zabrana odnosi.

Sajam automobila u Šangaju održava se svake neparne godine, naizmenično sa salonom u Pekingu. Ovogodišnja manifestacija počinje 20. aprila i trajaće do 29. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: