Dobila novi auto jer je poverovala u prvoaprilsku šalu

Kada 1. aprila u novinama pročitate oglas u kome prodavac automobila nudi prvom čitaocu koji dođe u salon novi BMW Serije 1 u zamenu za njegov stari auto, logično je da ćete pomisliti da je u pitanju šala.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2015.

11:19

Default images
Foto: BMW Novi Zeland

Međutim, Tiana Marš iz Oklanda, Novi Zeland, poverovala je u sadržinu teksta, pojavila se rano ujutru na navedenoj adresi i umesto svog 15 godina starog Nissana sada vozi novi BMW:



Oglas, koji je sačinjen tako da zaista podseća na prvoaprilsku šalu, objavio je lokalni prodavac BMW-a u novozelandskom Heraldu.

U njemu je pisalo da će novi automobil pripasti onom ko prvi dođe u salon i potraži izvesnog Toma, a uslov je bio da srećni dobitnik ostavi u zamenu svoje staro vozilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: