Klikom miša do novog BMW-a

Japanski ogranak kompanije Amazon, koja se bavi internet prodajom, uvrstio je u svoj asortiman i jedan automobil - električni BMW i3.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2015.

09:21

Default images

To je prvi put da je neko novo vozilo stavljeno na prodaju na toj platformi za onlajn trgovinu. BMW i3 ima posebnu stranicu u virtuelnoj prodavnici japanskog Amazona, uz opis i razne opcije kupovine na rate.

Kao i za svaki drugi proizvod koji se naručuje preko interneta, veb korisnik treba samo da klikne na opciju "stavi automobil u korpu" i izvrši porudžbinu.
Kupovina se, ipak, potvrđuje tek nakon kontaktiranja nekog od savetnika BMW-a i rutinskih provera pre odobrenja kredita.

Osim toga, BMW će pre nego što potvrdi prodaju morati da utvrdi da li potencijalni kupac ima obezbeđen parking i mesto za punjenje automobila električnom energijom.
Električni i3 plasiran je na japansko tržište 2014. godine, i prodaje se u tri različite boje po ceni od 4,99 miliona i 5,46 miliona jena (38.600, odnosno 42.300 evra).

"BMW i3 u Japanu može da se kupi na 46 lokacija, a očekujemo da ćemo zahvaljujući opciji kupovine preko Amazona još bolje pokriti čitavo tržište", kažu u nemačkom proizvođaču.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: