Mercedes sprema rivala BMW-u X4

Mercedes je objavio dizajnersku skicu koncepta GLC Coupe koji će imati premijeru na auto-salonu u Šangaju, dok će se produkcijski model u prodaji pojaviti najverovatnije 2017. godine.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

15:45

Default images

Po uzoru na BMW X6, nastao je GLE Coupe, a sledeći krosover inspirisan nekim od modela bavarskog proizvođača biće Mercedes GLC Coupe.

Konceptna verzija sa crteža podseća na umanjeni Mercedes GLE Coupe, a serijski model biće baziran na budućem krosoveru GLC, koji će naslediti aktuelni Mercedes GLK.

Proizvođač je saopštio da se produkcijska verzija neće značajnije razlikovati od koncepta, kao što je to bio slučaj i sa modelima Mercedes GLA i Mercedes GLE Coupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: