Noćni život zvezda beogradskog auto-salona

Da li znate šta se dešava sa automobilima na Beogradskom sajmu tokom noći, kada se pogase reflektori a posetioci odu svojim kućama? Najekskluzivniji među njima poziraju profesionalnom fotografu koji ih snima u posebnom ambijentu.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

15:33

Default images
Alfa Romeo 4C (Foto: Ðorðe Boškoviæ)

Navikli smo da novitete iz auto-industrije na sajmu posmatramo pod zaslepljujućim sjajem reflektora.

Da automobili mogu da izgledaju spektakularno i kada se svetla isključe, pokazuju fotografije koje je na Beogradskom sajmu napravio fotograf Đorđe Bošković.
Mercedes AMG GT (Foto: Ðorðe Boškoviæ)
Sa njegovim radom prvi put smo se upoznali 2013. kada nam je prezentovao fotografije najnovijih modela nastale u posebnim uslovima - sa ugašenim svetlima u sajamskim halama.

Kao i pre dve godine, autor se i ovog puta potrudio da na svoj način prenese sjaj izloženih automobila unapređenom "lightpainting" tehnikom, odnosno tehnikom duge ekspozicije.

Radove Đorđa Boškovića možete pronaći na stranici www.flickr.com/photos/djordjeboskovic/, a više fotografija istog autora sa sajma automobila možete pogledati u našoj Galeriji.

Uživajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: