Nova Opel Corsa i ADAM Rocks na Sajmu u Beogradu

Kompanija Opel predstavila je na beogradskom auto-salonu tri nova modela iz svoje flote, program finansiranja za kupovinu novih automobila, kao i druge povoljnosti i specijalne prodajne i postprodajne akcije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.03.2015.

12:50

Default images
Opel ADAM Rocks

Najveća zvezda Opelovog štanda je kros model - ADAM Rocks. Reč je o takozvanom lajfstajl modelu sa 3 vrata i dužinom od 3,75 metara, koji se osim po gradskim ulicama, može koristiti i u vožnji izvan asfaltiranih puteva.

Opelovi dizajneri su razvili nove elemente dizajna, dodatke i ukrasne detalje za sedišta karakteristične samo za ovaj automobil. Osim toga, ADAM Rocks je standardno opremljen "Swing Top" pokretnim platnenim krovom.
Opel ADAM Rocks
Za pogon je upotrebljen potpuno novi 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo benzinac. Ovaj trocilindarski motor džepnog formata je usklađen sa Euro 6 standardima a karakterišu ga i nizak nivo buke i vibracija.

ADAM Rocks je dostupan po ceni od 14.600 evra.
Opel Corsa E
Opel je na svom štandu izložio i novu generaciju svog najprodavanijeg modela - Corsu E.

Automobil je dugačak 4,02 metra, a pod haubom je takođe novi, trocilindarski 1.0 ECOTEC turbo-benzinski motor. Ovaj agergat izrađen je od aluminijuma a dostupan je u dve verzije snage, sa 66 kW/90 ks ili 85 kW/115 ks.
Opel Corsa E
Obe varijante razvijaju maksimalni obrtni momenat od 170 Nm pri 1.800 obrtaja, a motor je standardno opremljen Stop/Start tehnologijom.

Nova Corsa može se naručiti po ceni od 10.600 evra, koliko košta verzija sa 3 vrata i osnovnim paketom opreme.
Opel privredna vozila sa Sajmu u Beogradu
Na ovogodišnjem sajmu izložen je i novi Opel Vivaro koji kombinuje funkcionalnost lakog dostavnog vozila sa udobnošću i dizajnom putničkog automobila.

Novi dizel motori omogućavaju veliku vučnu snagu, sa naprednim BiTurbo pogonom.

Vivaro je dostupan u različitim konfiguracijama - u dve dužine i dve visine, kao i "panel van", "combi", "crew van" i "bus" varijantama.

Opel Vivaro može se kupiti po ceni od 16.074 evra.
Pored najnovijih pojačanja, na Opelovom štandu u Hali 4, izložen je i veliki broj već aktuelnih - Astra, Insignia, Mokka, Meriva, Zafira Tourer.

Opel je za sve potencijalne kupce obezbedio specijalnu ponudu finansiranja - u zavisnosti od perioda otplate oni mogu novi automobil kupiti na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom.

"Opel finansiranje" je posebna ponuda za kupovinu novih vozila uz 0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 evra i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima. Prodavac je izdvojio neke od primera kupovine vozila na ovaj način :

Astra 1.4 100ks, 5 vrata – već od 12.400 evra, a visina rate od 127 evra

Mokka 1.6 115ks od 16.990 evra, a visina rate od 181 evro

Insignia 1.8 140ks od 16.780 evra, a visina rate vec od 181 evro
Svi kupci novih Opel vozila i dalje mogu da računaju na FlexCare produženu garanciju i pomoć na putu.

Opelova FlexCare produžena garancija podrazumeva garanciju na delove vozila u trajanju od dve godine nakon isteka dvogodišnje garancije proizvođača, ili ukupno pređenih 120.000 km, to jest, do ispunjenja jednog od ova dva uslova.

Opel FlexCare uključuje i besplatnu Opel Produženu pomoć na putu u okviru trajanja ugovorene polise. U slučaju neočekivanog kvara Opelova pomoć na putu obezbeđuje da putnici stignu na odredište u željeno vreme, 24 sata dnevno, u više od 40 evropskih zemalja.

Pomoć na putu između ostalog obuhvata uslugu šlepovanja i uslugu iznajmljivanja automobila
Pored toga što imaju priliku da vide nove modele, posetioci Opel štanda mogu da učestvuju u nagradnoj igri "Točak sreće".

Pratite naš specijal - Sajam u Beogradu

Više fotografija možete pronaći u Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: