Mej i Hamond neće da snimaju bez Klarksona?

Iako su se fanovi emisije Top Gear ponadali da će preostale epizode 22. serijala ipak biti emitovane, to se najverovatnije neće dogoditi, jer su Džejms Mej i Ričard Hamond odbili da nastave snimanje bez suspendovanog kolege, prenosi britanski Miror.

Izvor: B92

Petak, 20.03.2015.

13:06

Default images
Svi za jednog, jedan za sve - Hamond, Klarkson i Mej

"Za sada nema ništa od novih epozoda jer oni (Mej i Hamond) ne žele da snimaju u studiju bez Klarksona", piše Miror citirajući svoj izvor iz BBC-ja.

"Među njima postoji neka vrsta solidarnosti - ili će u emisiji učestvovati sva trojica ili neće ni jedan od njih", otkriva izvor iz britanskog javnog servisa.

Ipak, veruje se da BBC neće tek tako odustati od aktuelne sezone, s obzirom da je izostanak epizode koja je trebalo da se emituje u nedelju 15. marta doveo do toga da je gledanost pala za 4 miliona u poređenju sa 8. martom, kada je Top Gear prikazan u redovnom terminu.

Džeremi Klarkson suspendovan je zbog incidenta koji se dogodio na snimanju kada je navodno udario jednog od producenata emisije.

I pored toga, onlajn peticiju da se voditelj vrati u Top Gear za samo nedelju dana poitpisalo je oko milion fanova.

Pročitajte još:
Klarkson bi mogao da ode čak i ako BBC ukine suspenziju
"Top Gear može i bez Klarksona"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: