Sajamske premijere: VW, Audi i Seat

Na 52. Međunarodnom sajmu automobila, generalni zastupnik za vozila marki Volkswagen, Audi, Seat i Porsche predstavio je svoje modele na izložbenom prostoru u Hali 5 Beogradskog sajma.

Izvor: B92

Petak, 13.03.2015.

10:12

Default images
Asmir Kolašinac, promoter Volkswagena, pored novog Passat na Sajmu automobila u Beogradu

Volkswagen je na auto-salonu izložio novi Passat u najopremljenijoj verziji, Highline, sa 2.0 bi–turbo TDI motorom i 4MOTION pogonom.

Vozilo ima potpuno digitalizovanu instrument tablu a publka će praktično moći da vidi budućnost Volkswagena, s obzirom da je novi Passat nosilac razvoja digitalizacije kokpita i potpune povezivosti vozila sa internetom.
VW Golf R
Za sve posetioce, Volkswagen je pripremio i jednu automobilsku poslasticu - specijalno mesto na štandu zauzima Golf R, koji ispod haube krije 2.0 TSI agregat sa 300 konjskih snaga, uz 4MOTION pogon i DSG prenos sa duplim kvačilom.

Prvi put u Srbiji zvanično su zvanično predstavljeni VW modeli iz R–Line serije a od vozila sa ovim paketima opreme u Hali 5 prikazani su Volkswagen CC, Tiguan i osveženi Touareg.
VW Golf R
Na štandu su se našli i članovi Think Blue Volkswagen porodice: Volkswagen Up!, zatim restilizovani Polo - sa novim licem, potpuno novom paletom motora i novom generacijom multimedijalnog sistema, koji je takođe prvi put biti zvanično prikazan na beogradskom auto-salonu.

S obzirom da Volkswagen Polo u 2015. godini slavi značajan jubilej – 40 godina postojanja, za potencijalne kupce pripremljene su pogodnosti prlikom kupovine ovog modela.
Zainteresovani kupci tokom trajanja sajamske manifestacije moći da postanu vlasnici modela sa 1.0 litarskim benzincem za 9.999 €.

Specijalna cena uz Porsche Mobility finansiranje iznosiće 8.999,00 €, uz besplatno kasko osiguranje za prvu godinu trajanja zakupa.
Najpopularniji VW model, Golf, predstavljen je sa TSI i TDI agregatima, ali i u Highline verziji, uz specijalnu Volkswagen Motorsport doradu.

Za Volkswagen Golf 1.2 TSI uz Trendline paket opreme, obezbeđena je specijalnu cenu od 14.999,00 € (13.999,00 € uz Porsche Mobility finansiranje) a za Golf 1.6 TDI sa istim paketom opreme, posebna sajamska cena iznosiće 17.999,00 € (16.999,00 € uz Porsche Mobility finansiranje).

Kupovina Golfa preko Porsche Mobility finansiranja takođe podrazumeva i besplatno kasko osiguranje za prvu godinu trajanja zakupa. Osim toga, za modele Polo i Golf postoji i mogućnost finansiranja uz 0% kamate.
Audi TT Coupe
Ljubitelji premium segmenta mogu da uživaju u predstavljanju novih tehnologija koje stižu iz Ingolštata.

Posetioci imaju priliku da se upoznaju sa novim Audijem TT - sa digitalizovanom instrument tablom.
Audi TT Coupe
Audi A3 Sportback i A3 Limousine, kao najmlađi model iz A3 familije, u ponudi su uz uštedu do 3.818 evra.

U Hali 5 izloženi su i luksuzna limuzina A8 , osveženi Audi A6 sa Business i Sport paketima, kao i Audi A4.

Audi A7 Sportback takođe ima svoje mesto na štandu, baš kao i Q3 i Q5.
Seat Leon ST FR
Seat je pored poznatih vozila Ibiza, Leon FR sa 150 KS prvi put u Srbiji izložio model Leon ST sa FR nivoom opreme.

Za promociju je odabran 2.0 TDI motor sa DSG menjačem i dodatnom opremom koja uključuje panoramni krov, parking senzore napred i nazad, navigacioni sistem sa ekranom od 5,8 inča, Bluetooth, USB, iPod, Aux konekcijama i mestom za 2 SD kartice, kao i Tiptronic komande na volanu i još mnogo toga.
Seat Leon ST FR
Na 52. međunarodnom sajmu automobila predstavljen je i program Volkswagen Privredna vozila.

U sklopu štanda, organizovan je i VW Klub privrednika gde zainteresovani mogu da se informišu o specijalnim sajamskim uslovima pri kupovini Volkswagen Privrednih vozila.

Ovi uslovi će važiti za sve modele u ponudi tokom trajanja sajma: Caddy, T5, Crafter i Amarok.

Više fotografija sa salona automobila pogledajte u Galeriji

Pratite naš specijal - Sajam u Beogradu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: