Seat: Novi krosover koncept

Seat će na ženevskom auto-salonu predstaviti pretprodukcijski koncept krosovera koji na tržište stiže 2016. godine.

Izvor: B92

Subota, 28.02.2015.

21:24

Default images

Prošlo je tri godine otkako je Seat na sajmu u Ženevi 2011. izložio prvu dizajnersku studiju krosover vozila pod oznakom IBX. U španskom proizvođaču kažu da su u proteklom periodu radili na usavršenom konceptu koji će imati premijeru početkom marta.

Najavljujući pretprodukcijski krosover, Seat je objavio i prvu fotografiju na kojoj se vide detalji prednjeg dela automobila. Ona otkriva da će krosover preuzeti stilske elemente karakteristične za aktuelnu generaciju modele tog proizvođača (Ibiza, Leon), poput prepoznatljivih farova i maske hladnjaka.

Očekuje se da će koncept, uz manje izmene, ući u serijsku proizvodnju do kraja godine, a u prodajnim salonima pojaviće se 2016. godine.

Seatov krosover trebalo bi da se izrađuje u Škodinoj fabrici u Češkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: