Nissan Sway - pretprodukcijska Micra?

Nissan je objavio prvu fotografiju koncepta Sway, koji će nam pružiti uvid u dizajn budućeg malog hečbek modela ovog proizvođača.

Izvor: B92

Sreda, 25.02.2015.

09:22

Default images

Imajući u vidu da aktuelna Micra nije dočekana u Evropi sa velikim oduševljenjem i da nije uspela da ponudi originalnost prethodne, treće generacije, bilo je logično pretpostaviti da će se Nissan više potruditi oko buduće verzije svog modela iz B segmenta.

Naznake u kom pravcu su razmišljali dizajneri japanske kompanije kada je reč o novom malom automobilu koji će naslediti aktuelni model, biće poznate pečetkom marta kada će Nissan u Ženevi otkriti koncept Sway.

Japanski proizvođač nije precizirao da li će se budući serijski model zasnovan na konceptu i dalje zvati Micra, ali će, sudeći na osnovu preve fotografije to biti automobil znatno dinamičnijeg izgleda, sa prepoznatljivom maskom hladnjaka "V" oblika i karakterističnim dnevnim LED svetlima u obliku bumeranga.

Nissan je svakako uspeo da nam zagolica maštu, pa sa nestrpljenjem očekujemo 3. mart kada ćemo biti u prilici da vidimo koncept Sway u celini, ali i da saznamo tehničke detalje ovog vozila.

Vozili smo: Nissan Micra 1.2 Acenta Look (redizajn)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: