Loša nedelja za Pagani - slupane dve Zonde od 2,5 mil.€

U razmaku od samo nekoliko dana, na dva različita kontinenta dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su učestvovali Paganijevi superautomobili ukupne vrednosti oko 2,5 miliona evra.

Izvor: B92

Petak, 13.02.2015.

10:44

Default images

Najpre je u Dubaiju tokom vikenda nastradala Zonda F čija je vrednost procenjena na 1,1 milion evra:



Lokalni mediji preneli su da je vlasnik Zonde kupio automobil samo nekoliko dana ranije, a vozilo je pretrpelo totalnu štetu.

Do nesreće je došlo najverovatnije usled prevelike brzine, a navodi se da vozač nije povređen iako je prednji deo automobila potpuno uništen.

Drugi udes dogodio se u sredu u London, kada je nastradala Zonda GJ, model koji je izrađen u samo jednom primerku i čija cena iznosi oko 1,35 miliona evra:



Šteta na automobilu je znatno manja nego u nesreći u Dubaiju, ali nije zanemarljiva kada se u obzir uzme cena automobila, a vozač će osim policiji morati da se pravda i vlasniku Zonde, jer je upravljao tuđim automobilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: