BG: Prijavite napuštena vozila

Beokom servis pozvao je građane Beograda da prijave vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim i javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe za parkiranje vozila, kako bi ona bila uklonjena.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.01.2015.

14:56

Default images

U saopštenju objavljenom na sajtu Gradske uprave, ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP "Parking servis" ukloniće napuštena vozila u akciji koja je počela u sredu 21. januara.

Navodi se da je u Beogradu primećeno mnogo napuštenih i zaboravljenih automobila na parkinzima, naročito unutar blokovskih saobraćajnica.

Takva vozila ne samo što zauzimaju prostor koji bi građani koristili za parkiranje vozila koja su u voznom stanju, već predstavljaju i ekološku opasnost zbog eventualnog ispuštanja ulja i drugih materija koje zagađuju okolinu, saopštio je "Beokom".

Automobili se mogu prijaviti Službi za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima - "Beokom servisu" na brojeve 0800-110-011 za pozive sa fiksne mreže "Telekoma" ili 011 3090 007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: