Kako proslaviti kupovinu automobila sa 650 ks

Većina vlasnika novog automobila obeležila bi kupovinu vozila nekim izletom ili barem kraćom probnom vožnjom. Ima i onih koji svoje oduševljenje novim autom iskazuju na krajnje neuobičajen način.

Izvor: B92

Sreda, 10.12.2014.

10:49

Default images

Po preuzimanju novog vozila, vlasnici se obično prema svom automobilu ophode sa preteranim oprezom. Vrata se pažljivo zatvaraju, automobil se čuva i pazi kao član porodice.

Različiti ljudi, različiti običaji.

Vlasnik Korvete Z06 pokazao je da nema previše milosti prema svom novom automobilu koji košta oko 80 hiljada dolara i odlučio je da kupovinu proslavi tako što će "spaliti" gume:



Model Z06 je najsnažnija serijska Korveta.

Za pogon je upotrebljen 6.2 litarski V8 sa 650 ks (485 kW) i 881 Nm maksimalnog obrtnog momenta, a upravo ste mogli da vidite kako izgleda kada se snaga motora prenese na točkove dok automobil stoji u mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: