Besplatan pregled: Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti

U svom poslovnom centru na Novom Beogradu, Grand Motors vlasnicima automobila Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti, bez obzira na model, godinu proizvodnje i dilera kod kojeg je kupljeno

Izvor: B92

Subota, 01.11.2014.

07:53

Default images

Besplatan pregled za pomenute automobile podrazumeva opštu dijagnostiku vozila (očitavanje grešaka iz memorijske jedinice), kontrolu kočionog sistema i sistema oslanjanja, kontrolu svetlosne i zvučne signalizacije, kontrolu čistoće prečistača („filtera“) za vazduh, kontrolu svih tečnosti (antifriza, kočione tečnosti, tečnosti za pranje vetrobranskog stakla, ulja u motoru, ulja u servo mehanizmima), kontrolu metlica brisača i brizgaljki za pranje vetrobranskog stakla, kontrolu svećica ili kontrolu grejača na dizel motorima, kontrolu akumulatora, amortizera, kontrolu motora odozdo (curenja), kontrolu izduvnog sistema i kontrolu pneumatika.

Svi nedostaci-kvarovi konstatovani na ovom pregledu se mogu otkloniti-popraviti odmah, uz posebne sezonske („zimske“) popuste na delove i rad, u iznosima do 20 odsto.

Ovi popusti važe za sve tečnosti, akumulatore, svećice, grejače za dizel motore, prečistače vazduha, metlice brisača, sve sijalice, delove kočionog i sistema oslanjanja i delove izduvnog sistema.

Istovremeno, uz značajne popuste, nudi se i dodatna oprema dobrodošla za zimske uslove eksploatacije – patosnice, prostirke za prtljažnik, nosače za skije i krovne nosače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: