Da li je ovo najgori vozač u Kini?

Jedan Kinez poneo je nezvaničnu titulu najgoreg vozača u toj zemlji, pošto ga je kamera snimila kako više od 10 puta udara u drugo vozilo u pokušaju da isparkira svoj automobil.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.10.2014.

12:40

Default images

Da bi neko bio u stanju da rutinski parkira/isparkira automobil, potrebno je najpre da savlada osnovna pravila manevrisanja a zatim da vežbanjem stekne iskustvo.

Iako poseduje vozačku dozvolu već 4 godine, kako je saopštila policija, nesretni Kinez nije imao prilike da uvežba veštinu parkiranja jer je tokom studiranja retko vozio automobil.

Ipak, potrebna je posebna "veština" da tokom 10-ak minuta udarite u parkirani auto isto toliko puta:



Pošto je identifikovan na osnovu snimka sigurnosne kamere, mladi vozač je privden u policiju zbog toga što je udario u drugo vozilo i pobegao sa lica mesta, nakon čega mu je oduzeta vozačka dozvola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: