Džeremi Klarkson opet uhvaćen u prebrzoj vožnji

Voditelj emisije Top Gear kažnjen je zbog prekoračenja brzine na jednom putu u Engleskoj. Klarksonu je ovo druga kazna za prebrzu vožnju za godinu dana, pošto je krajem 2013. tokom snimanja emisije u Francuskoj vozio Aston Martin Vanquish 140 km/h na delu gde je ograničenje 90 km/h.

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

09:20

Default images

Top Gear nije emisija koja se previše bavi aspektima bezbedne i odgovorne vožnje, a Džeremi Klarskon nedavno se u jednom tekstu požalio na preveliki broj kamera koje registruju prekoračenje dozvoljene brzine na putu između Vitbija i Londona.

I upravo ga je jedna od tih kamera uhvatila u prebrzoj vožnji.

Klarkson je o kazni pisao u svom tekstu za londonski San (The Sun) ali nije precizirao koliko je brzo tom prilikom vozio i koliko je iznosilo prekoračenje dozvoljene brzine.

On je rekao da je pored kazne dobio i negativne poene i dodao da mu je to prvi takav slučaj za 30 godina, koliko dugo poseduje vozačku dozvolu.

Ako je to tačno, onda je Klarkson do sada imao sreće da ga ne snime kamere, s obzirom da je 2008. kritikovan u javnosti zbog tvrdnje da je na javnom putu u Engleskoj vozio Bugatti Veyron brzinom od 300 km/h.

Pročitajte zašto je ekipa emisije Top Gear nedavno proterana iz Argentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: