Suzuki snizio cenu modela S-Cross SX4 Comfort

Model S-Cross SX4 sa 1.6 litarskim benzinskim motorom i bogatijim paketom opreme Comfort može se na popustu kupiti za 13.990 evra što je za 1.600 evra manje od redovne cene.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.10.2014.

15:26

Default images

Suzuki S-Cross SX4 koji je na popustu opremljen je 1.6 VVT benzincem i petobrzinskim manuelnim menjačem, a ima pogon na prednje točkove. Motor zapremine 1.586 kubnih centimetara proizvodi 120 KS, a prema fabričkim podacima prosečno troši 5,5 litara na 100 km.

Kao i ostali Suzukijevi modeli, i ovaj ima trogodišnju garanciju ili na 100.000 pređenih km, u zavisnosti od toga koji od ova dva uslova se pre ispuni.

Comfot paket između ostalog sadrži manuelni klima-uređaj, ABS sa EBD, ESP sa TCS, pomoć pri naglom kočenju – BAS, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), sedam vazdušnih jastuka, multifunkcionalni volan podesiv po visini i dubini, regulator brzine (tempomat), limitator brzine, putni računar.

Oprema obuhvata i centralnu bravu, daljinski ključ, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektro podizače svih prozora, elektropodesive retrovizore sa grejačima, naslon za ruku napred, sistem podešavanja sedišta vozača i suvozača po visini, zadnje svetlo za maglu, elektronsku blokadu motora, štitnike branika, pragova i vrata, radio CD/MP3, USB priključak i četiri zvučnika.

Doplata za metalik boju iznosi 450 evra.

Suzuki podseća da odnedavno kupci ovog modela dobijaju i dodatni besplatan "zimski" set – komplet od četiri pneumatika na čeličnim naplacima sa senzorima pritiska.

Vozili smo: Suzuki S-Cross SX4 1.6 CVT 4WD Exclusive

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: