Bez milosti prema BMW-u na snimanju "Nemoguće misije 5"

Sudeći prema fotografijama slupanih BMW automobila koje stižu iz Španije, novi nastavak "Nemoguće misije" doneće gledaocima puno akcije i uzbuđenja.

Izvor: B92

Sreda, 08.10.2014.

11:12

Default images

Uspešan savremeni akcioni film gotovo da se ne može zamisliti bez scena jurnjave automobilima.

U najnovijem, petom po redu, nastavku filmskog serijala Nemoguća misija (Mission: Imposible) glavni junak, čiji lik tumači Tom Kruz, vozi novu generaciju BMW-a M3, a bavarski proizvođač obezbedio je za potrebe snimanja veći broj ovih automobila.

Kamion sa "upotrebljenim" vozilima nemačke premijum marke fotografisan je u Španiji nakon što su odrađene neke od akcionih scena a, kao što se vidi, automobili su tokom snimanja pretrpeli znatna oštećenja.
Izvor: Motor.es
Mada spolja izgledaju kao primerci modela M3, najverovatnije su u pitanju "obični" BMW-i Serije 3, sa karoserijama "M" verzije.

Iako će BMW sigurno profitirati od reklame kada krajem 2015. film stigne u bioskope širom sveta, uštede nisu na odmet, s obzirom da je standardni BMW Serije 3 znatno jeftiniji od modela M3, čija početna cena iznosi oko 70.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: