Kako izgleda Tesla S kabriolet

Tesla Motors kupcima ne nudi verziju Modela S sa otvorenim krovom, ali vlasnici ovog automobila ipak imaju mogućnost da modifikuju svoje vozilo u kabriolet.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.09.2014.

15:13

Default images

Na sajtu Autojunk.nl objavljene su fotografije Tesle S kabriolet, koje su nastale u San Francisku.

Veruje se da je reč o vozilu koje je preradila američka kompanija NCE (Newport Convertible Engineering) za potrebe kineskog tržišta.
Izvor: Autojunk.nl
Prvi kontigent kabrioleta za kupce u Kini broji 100 automobila, a vozila će biti modifikovana u pogonima koji se nalaze u Dubaiju i Barseloni.

Umesto čvrstog krova, automobil sa slike ima sklopivi platneni krov koji se smešta u odeljak iza zadnjih sedišta, a iza vozača i suvozača instaliran je okvir koji štiti punike u vozilu u slučaju prevrtanja.
Izvor: Autojunk.nl
Vlasnike koji žele da voze Model S sa otvorenim krovom, modifikacija će koštati dodatnih 29.000 dolara (oko 21.000 evra).

Inače, Tesla S u Americi se prodaje po početnoj ceni od oko 70.000 dolara, dok u Kini nov automobil košta oko 120.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: