Volvo V60 Cross Country?

Fotografije test automobila koje su nedavno snimljene u Španiji otkrivaju da Volvo priprema Cross Country verziju karavan modela V60.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

14:29

Default images

S obzirom da je vozilo snimljeno bez "kamuflaže" koja je uobičajena u ovakvim slučajevima, pretpostavlja se da će novi model uskoro imati zvaničnu premijeru, možda već na sajmu automobila u Parizu.

Poput modela Volvo V40 Cross Country, i V60 Cross Country ima povećano odstojanje od tla i tipične zaštitne dodatke na donjim delovima karoserije.
Izvor: autoblog.nl
Na zadnjoj strani vozila nalazi se oznaka T5. U modelu V40 Cross Country ova oznaka se odnosi na jedan od dva benzinca - petocilindrični 2.5 litarski agregat koji razvija 254 ks i 400 Nm obrtnog momenta ili četvorocilindrični 2.0 litarski motor sa 213 ks.

Test vozilo je opremljeno pogonom na sva 4 točka (AWD), a očekuje se da će kupcima biti ponuđena i verzija sa prednjim pogonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: