Koliko košta Lamborghini Veneno Roadster u oglasima?

Kada je proizvodnja nekog super-sportskog modela ograničena na nekoliko primeraka, ni najbogatiji kupci nisu sigurni da će uspeti da ga nabave. Sa druge strane, srećnom vlasniku takvog retkog automobila ukazuje se šansa da preprodajom zaradi milionsku sumu.

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

08:41

Default images

Lamborghini je krajem 2013. predstavio model Veneno Roadster. Za razliku od verzije sa krovom, koja je napravljena u samo tri primerka, italijanski proizvođač odlučio je da kupcima ponudi devet Roadstera, što ovaj model i dalje svrstava u izuzetno retke i tražene superautomobile.

Iako se smatralo da je Veneno Roadster rasporodat i nedostupan, potencijalnim kupcima ukazala se šansa da ipak dođu do ovog dragocenog automobila, s obzirom da je poslednji proizvedeni primerak ponuđen na prodaju na sajtu Mobile.de.

Budućeg vlasnika ovo zadovoljstvo koštaće 5,7 miiona evra, što je znatno više od regularne cene od 3,3 miliona evra, koliko je Lambroghini tražio za ovaj automobil.

Za svoj novac, kupac će dobiti izuzetno ekskluzivan superautomobil opremljen 6.5 litarskim V12 motorom sa 750 ks (552 kW), koji obezbeđuje da se do stotke stigne za 2,9 s i maksimalnu brzinu od 355 km/h.

Ako se zna da Lamborghini nije predvideo da ovaj automobil ima pokretni krov, uzbuđenje koje stvara vožnja monstrouoznog Roadstera naglašeno je do krajnih granica.

Pogledajte kako je jedan od kupaca dočekao svoj primerak Lamborghinija Veneno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: