Da li vam se više sviđa u crnoj boji?

Izbor odgovarajuće boje može bitno da utiče na to da li će vam se neki automobil dopasti ili ne. Mercedes je svoj novi sportski dvosed AMG GT na promotivnim fotografijama prikazao u tri boje - crvenoj, srebrnoj i žutoj, a sada smo u prilici da vidimo kako ovaj automobil izgleda kada je ofarban u crno.

Izvor: B92

Petak, 12.09.2014.

08:32

Default images

Dok jedna boja može automobilu da oduzme nešto od njegovog izgleda, neka druga ga može ulepšati, ali ipak na kraju sve zavisi od posmatrača.

Proizvođači premijum automobila itekako su svesni ove činjenice i spremni su da kupcima ponude veliki izbor boja u različitim nijansama kako bi im izašli u susret.
Izvor: blog.mercedes-benz-passion.com
Kada je reč o super-sportskim modelima, među najzastupljenijim bojama su crvena, srebrna crna i žuta. Od ove četiri, Mercedes AMG GT nismo videli jedino u crnoj boji. Zahvaljujući blogu MBpassion taj "propust" je ispravljen.

Novi Mercedesov model u crnoj boji izgleda elegantnije. Kobinacija nijansi u unutrašnjosti usklađena je sa bojom eksterijera i podseća na kabinu luksuzne limuzine.
Izvor: blog.mercedes-benz-passion.com
Mercedes AMG GT predstavljen je 9. septembra, a prvo pojavljivanje pred publikom imaće na predstojećem sajmu automobila u Parizu.

Osnovni model opremljen je 4.0 litarskim V8 bi-turbo motorom sa 462 ks (339 kW) i 600 Nm maksimalnog obtrnog momenta. Iz stanja mirovanja do brzine od 100 km/h automobil će stizati za 4,0 s, uz maksimalnu brzinu od 304 km/h.

U snažnijoj verziji, modelu AMG GT S, pomenuti V8 proizvodi 510 ks (375 kW) i 650 Nm, a automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,8 s. Maksimalna brzina elektronski je ograničena na 310 km/h.

Više fotografija pogledajte u Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: