Kao na filmu - preživeo nemoguće

Motociklista iz Brazila, kome se tokom vožnje na autoputu iznenada preprečio kamion, uspeo je na čudesan način da se spase tako što je izveo kaskaderski manevar kakav se viđa samo u akcionim filmovima.

Izvor: B92

Sreda, 10.09.2014.

12:18

Default images

Kada mu je kamion potpuno neočekivano presekao put, vozač motocikla bio je toliko blizu da je izgledalo da je sudar neizbežan.

U trenutku kada se očekivalo najgore, motociklista je u poslednjem momentu oborio svoj motor i zajedno sa njim oklizao između prednjih i zadnjih točkova kamiona, koji se i dalje kretao.

Na snimku saobraćajne kamere koja je zabeležila čitav događaj, ovaj incident izgleda kao pažljivo pripremljena kaskaderska filmska scena sa neverovatnim "tajmingom":



Neverovatno je da je vozač kamiona uopšte pokušavao da pređe u suprotnu traku na ovaj način i da nije uočio motocikl. Najverovatnije da nije dobro pogledao jer je žurio da se uključi u saobraćaj pre nego što naiđu druga vozila.

U svakom slučaju, zbog onog što je učinio zaslužio je da ga terete za pokušaj ubistva.

Ne znamo kako je motociklista prošao nakon pada, ali s obzirom da se na snimku vidi kako se brzo pridigao, verovatno je pretrpeo samo lakše povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: