Da li verujete da je ovo nekad bio Lamborghini Huracan?

Prva dokumentovana saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao jedan Huracan dogodila se u Mađarskoj, na autoputu M7, kada je automobil iz za sada neutvrđenih razloga probio zaštitnu ogradu i sleteo u jarak pored puta.

Izvor: B92

Utorak, 09.09.2014.

22:30

Default images

Lamborghini se nakon toga zapalio, a kada su vatrogasci stigli na lice mesta i ugasili požar, jedini preostali čitavi delovi na osnovu kojih bi Huracan mogao da se identifikuje bile su felne.
Izvor: langlovagok.hu
Kako prenose Mađarski mediji, u nesreći nisu učestvovala druga vozila.

Iako se Huracan zapalio odmah nakon što je sleteo sa puta, na sreću, vozač i njegova saputnica preživeli su udes i zbrinuti su u lokalnoj bolnici.
Izvor: langlovagok.hu
Epilog požara ne predstavlja iznenađenje, ako se zna da se za izradu savremenih super-sportskih automobila sve više koriste alumunijumske legure, ugljenična vlakna i drugi kompozintni materijali.
Lamborghini Huracan koji je izgoreo u Maðarskoj bio je ofarban u Verde Mantis zelenu boju, poput primerka sa ove promo fotografije
Kada se 2013. u Beligiji iznenada zapalio potpuno novi Jaguar F-Type Roadster, fotografije ostataka vozila nisu se mnogo razlikovale od ovih na kojima je prikazan spaljeni Huracan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: