Da ga bar nisu snimali...

Ako niste potpuno ovladali veštinom vožnje snažnih sportskih automobila, ne pokušavajte da izvodite egzibicije na malom prostoru u blizini ljudi i drugih vozila.

Izvor: B92

Utorak, 09.09.2014.

12:58

Default images

Vlasnik Ferrarija 550 Barchetta koji je verovatno želeo da impresionira posmatrače na jednom skupu fanova super-sportskih automobila u Holandiji, naučio je ovu važnu lekciju na teži način:



Na njegovu sreću, zahvaljujući maloj brzini automobila, udarac u parkirani Ford Mondeo prošao je bez većih posledica. Ako ne računamo neprijatnost koju je doživeo kada se video snimak pojavio na internetu.

Koliko ovakve situacije mogu da budu opasne najbolje pokazuje incident iz 2013, kada je vozač Koenigsegga CCX izgubio kontrolu i uleteo među posmatrače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: