Galerija: BMW M4 Cabrio

U prodajne salone stiže još jedan BMW M4, a ovog puta reč je o modelu sa otvorenim krovom koji je imao premijeru u aprilu, na auto-salonu u Njujorku.

Izvor: B92

Nedelja, 31.08.2014.

21:07

Default images

BMW M4 kabriolet je automobil koji kupcu pruža osećaj da poseduje dva "M" modela u jednom.

Vlasnik može uživati u laganoj, opuštenoj vožnji klasičnog kabrioleta ali, zahvaljujući tvrdom sklopivom krovu, M4 Cabrio začas se pretvara u vozilo koje ima tipične kupe linije.
Transformacija iz jednog u drugi automobil traje 20 sekundi i može se obaviti u pokretu, sve dok se vozilo ne kreće brže od 18 km/h.
Kao i kod modela BMW-a M4 Coupe, ispod haube se nalazi šestocilindrični 3.0 litarski TwinPower Turbo koji proizvodi 431 ks (317 Nm) i razvija maksimalni obrtni moment od 550 Nm.
Od 0 do 100 km/h, kabriolet stiže za 4,6 sekundi u verziji sa standardnim manuelnim šestobrzinskim menjačem, odnosno za 4,4 s u modelu koji je opremljen opcionim sedmostepenim automatskim "M" menjačem sa duplim kvačilom.

Maksimalna brzina elektronski je ograničena na 250 km/h.
BMW M4 Cabrio u Nemačkoj ima početnu cenu od 80.100 evra, a kupcima je kao opcija dostupan prilagodljivi "M" sistem oslanjanja, sa tri moda: Comfort, Sport i Sport +.

Pogledajte galeriju fotografija BMW-a M4 Cabrio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: