Škoda Fabia Combi za 2015.

Nakon što je Škoda predstavila treću generaciju hečbek verzije modela Fabia, na internet su dospele i nezvanične fotografije prototipa novog karavana.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

11:22

Default images

Iako su se u Škodi potrudili da folijom prekriju pojedine detalje spoljašnjosti automobila, očigledno je da je prednji deo karavan verzije isti kao kod hečbeka.

Karoserije dva modela razlikuju se u delu od C stubova ka zadnjem delu vozila.
Foto: worldcarfans.com
Karavan je i nešto duži, pre svega zbog većeg prepusta iz zadnje osovine, kako bi se dobio dodatni prostor za smeštaj prtljaga.

S obzirom da je zapremina prtljažnika kod hečbeka povećana u odnosu na prethodnu generaciju za 15 litara, očekuje se da će i Combi imati više prostora u gepeku nego aktuelna Fabia karavan.
Foto: worldcarfans.com
Zadnji deo automobila takođe je "zakamufliran".

Stop svetla će biti manja u odnosu na ova lažna koje vidimo na fotografijama i najverovatnije će biti istog oblika kao na hečbeku. Sličan slučaj je i sa branikom, a Škoda je pokušala da nas zavara i dodavanjem lažnog spojlera ispod zadnje staklene površine.
Foto: worldcarfans.com
Na fotografijama prototipa karavan verzije ne vide se ni prevoji da donjim delovima vrata, jer su sakriveni folijom u boji karoserije, kao ni linija koja se pruža čitavom dužinom vozila, iznada kvaka na vratima.
Foto: worldcarfans.com
U svakom slučaju, dizajn Fabije Combi neće biti iznenađenje kada ovaj model uskoro i zvanično bude predstavljen, a to će se verovatno dogoditi uoči ili na sajmu automobila u Parizu, koji se u glavnom gradu Francuske održava početkom oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: