Najinteraktivniji brend na društvenim mrežama je...?

Proizvođačima automobila nije samo važno kakva vozila proizvode, koliko su pouzdana, bezbedna ili koliki profit donose. Na listama prioriteta pojavila se i zastupljenost na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Subota, 23.08.2014.

12:00

Default images

Iz Mercedesa stižu izveštaji da su njihovi fanovi najaktivniji, s obzirom na više od 12 miliona aktivnih korisnika na Facebook-u u drugom tromesečju 2014. godine.

Studija, koju je nedavno sprovela kompanija Social Bakers, najpoznatija po ispitivanjima tržišta koja se fokusiraju na društvene mreže, pokazala je da je uz nešto manje od dva miliona novih fanova što znači da se nalaze među nekoliko najjačih automobilskih brendova kada je nastup na mrežama u pitanju.
To se ogleda u činjenici da je zajednica koju čine obožavaoci ove marke premašila 15 miliona u julu.

Novi ključni pokazatelj koji beleži Social Bakers, a to je broj aktivnosti na 1000 obožavalaca, stavlja Mercedes-Benz na izvanredno drugo mesto među automobilskim brendovima na osnovu ostvarenog rezultata od 896 aktivnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: