Kako Audi dočekuje Teslu u Hamburgu?

Audi je na neobičan način poželeo dobrodošlicu Tesli u gradu na severu Nemačke, ali nije propustio priliku za reklamu sopstvenog hibridnog "plug-in" modela A3 e-tron.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

14:05

Default images

Tesla Motors je na fasadi zgrade u kojoj otvara predstavništvo postavio postere kako bi potencijalnim kupcima najavio svoj dolazak u Hamburg.

Ispostavilo se da se u istoj zgradi nalazi marketinška agencija Thjnk koja između ostalog zastupa i Audi.

Nemački proizvođač, koji je ranije imao običaj da sa drugim auto-kompanijama vodi rasprave preko bilborda, ovog puta pokazao se kao ljubazni komšija koji dočekuje pridošlicu.

Iznad Teslinog postera postavio je svoj na kome je odštampan Audi A3 e-tron, ali i poruka dobrodošlice.

Da li smatrate da je u pitanju fer-plej ili samo još jedan vešt marketinški potez Audija?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: