Da li je moguće da je toliki baksuz?

Kupovina novog automobila je važan događaj u životu vozača, bilo da je reč o vozilu koje košta manje od 10.000 ili preko 50.000 evra, kolika je cena Tesle S. Osećaj kada sednete za volan i prvi kilometri koje pređete automobilom ostaju zauvek u sećanju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.07.2014.

07:21

Default images

Vlasnik Tesle S koji je slupao svoj automobil tek što ga je izvezao iz prodajnog salona u Frimontu, u Kaliforniji, želeće da zaboravi dan kada je preuzeo svoje vozilo.

Nije potpuno jasno kako je do udesa došlo, ali prema rečima autora fotografije vozač je upravljao autom manje od minuta, kada je izgubio kontrolu i udario u znak kompanije Tesla Motors, izbegavši izlog salona za nekoliko centimetara.
Da bi se vozač privikao na vožnju novog automobila potrebno je određeno vreme, naročito ako je reč o vozilu na električni pogon koje je znatno drugačije od onog kojeg je prethodno vozio.

Iako je upravljanje Teslom S u osnovi slično vožnji bilo kog drugog automobila sa automatskim menjačem, nepripremljenog vozača koji prvi put sedne za njegove komande lako mogu da iznenade nagla ubrzanja i bešumni elektromotor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: