Novi sport: vožnja skupih automobila kroz svež beton

Sredinom aprila izveštavali smo o vozaču koji je svoj Mercedes E-klase zaglavio u betonu. Jaguar je veoma brzo oformio tim i priključio se takmičenju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2014.

15:11

Default images

U pokušaju da uštedi vreme i da izbegne zonu radova na putu, vozač prelepog Jaguara F-Type V8 S nije uspeo da savlada deonicu puta od svežeg betona.

Fotografija nezgode se veoma brzo prošilira društvenim mrežama, a autor fotografije @Pursuit kratko je opisao incident rečima: "Vozač novog Jaguara misli da je previše važan da čeka u saobraćajnoj gužvi. Instant karma udarac."

Jaguar F-Type V8 S sa svojih 495 ks i elektronskim šper diferencijalom je znatno jači automobil od Mercedesa E-klase kojim je vozač u Kini pokušao da izvede isti poduhvat.

Očekujemo da će sledeći pokušaj vožnje kroz svež beton biti izvršen još jačim modelom automobila. Možda Audi RS 6 sa pogonom na svim točkovima i sa motorom koji razvija 560 ks i 700 Nm obrtnog momenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: