Ignorisao radnike, zaglavio Mercedes u svežem betonu

Ako ste već odlučili da automobil vredan 70.000 evra provezete nedovršenim putem, umesto da se oslonite na spostvenu procenu, možda je bolje poslušati savete radnika sa gradilišta.

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

10:20

Default images

Kada vam radnici koji su izlili beton kažu da se on nije dovoljno stvrdnuo da bi se preko njega vozio automobil, nije pametno ingorisati njihovo upozorenje. Pogotovu ako vozite Mercedes E klase.

Možda upravo zbog viška samopouzdanja koje donosi ovakav automobil, njegov vlasnik je procenio da je bezbedno da prođe putem, da bi se nakon 200 metara vožnje zaglavio u betonu i na teži način uverio da su radnici bili u pravu.

Incident se dogodio u kineskoj provinciji Gvandong, a Mercedes je oslobođen pomoću pneumatskog čekića 14 sati kasnije, kada se beton najzad stvrdnuo:



Na osnovu snimka teško je proceniti u koje sve delove automobila je beton dospeo i kolika je šteta. Jedno je sigurno, alu felne, gume i kočnice moraće da budu zamenjene, a vozaču neće pasti na pamet da ponovo pokuša nešto slično.

Pogledajte kako je u sličnom incidentu koji se dogodio u San Francisku prošao vozač Porschea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: