Otpušten jer je vozio iza hitne pomoći da izbegne gužvu

Vozač jedne britanski kurirske službe dobio je otkaz pošto je na društvenoj mreži objavio snimak kako izbegava saobraćajnu gužvu prateći kretanje vozila hitne pomoći.

Izvor: B92

Sreda, 09.04.2014.

16:25

Default images

Dvadesetdvogodišnji Deni Džouns imao je neodoljivu potrebu da pokaže svetu kako je nadmudrio sve ostale vozače koristeći vozilo hitne pomoći, ne bi li se brže probijao kroz gužvu.

Na videu koji je snimio mobilnom telefonom i postavio na Facebook sa neskrivenim zadovoljstvom "otkriva" da je pronašao najbrži način za obavljanje kurirskog posla:



Međutim, to se nije dopalo njegovim šefovima, pa je Džouns ubrzo otpušten, a posle publiciteta koji je dobio u britanskim medijima, može se očekivati da se za njegov slučaj zainteresuje i saobraćajna policija.

Oni bi mogli da ga terete za brojne prekršaje, među kojima je i upotreba mobilnog telefona u vožnji i izazivanje opasnosti za volanom.

Ovakvo ponašanje, koje možemo da vidimo i na našim ulicama, već su osudile britanska služba Hitne pomoći i tamošnje organizacije za bezbednost saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: