BG Car Show i Sajam privrednih vozila u martu 2014.

Na Beogradskom sajmu od 14. do 20 marta biće održana Izložba putničkih automobila "Beograd Car Show 2014", dok će od 25. do 29. marta biti organizovan Međunarodni salon privrednih vozila "Beotruck 2014".

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.02.2014.

12:08

Default images

"Beograd Car Show" je prodajna priredba koja okuplja uvoznike i distributere putničkih automobila. Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila biće predstavljena domaćoj publici i potencijalnim kupcima.

Pored toga, biće organizovana i izložba prateće industrije, delova i opreme, kao i garažno-servisne opreme. Za posetioce su predviđene i test vožnje, nagradne igre i druge zabavne i takmičarske aktivnosti.

Paralelno sa tim, Beogradski sajam biće domaćin manifestacije "Motopassion" koja će okupiti proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, ATV vozila, prateće industrije, delova i opreme.

"Beograd Car Show" se organizuje svake druge godine, naizmenično sa Međunarodnim salonom automobila u Beogradu, a 2012. ova manifestacija nije održana.

Međunarodni salon privrednih vozila "Beotruck 2014", koji se prema kalendaru Evropske organizacije proizvođača drumskih vozila, organizuje svake druge godine, biće održan od 25. do 29. marta, takođe na Beogradskom sajmu.

Na salonu će se predstaviti svetski i domaći proizvođači vozila, delova i opreme. Posetioci će moći da vide najnovije modele kamiona, prikolica, poluprikolica, laka privredna vozila, opremu i logistiku, a osiguravajuće kuće ponudiće svoje aranžmane, uz tradicionalni sajamski popust. Salon se održava u organizaciji Udruženja proizvođača drumskih vozila Srbije.

Na predstojećem sajmu biće predstavljen i prototip Ikarbusovog gradskog autobusa, koji ta firma radi u saradnji sa Mercedesom. Očekuje se da bi do kraja godine mogla krenuti i serijska proizvodnja.

Ikarbus je konstruisao prototip autobusa, koji je u Štutgartu dobio pozitivnu ocenu za kvalitet zavarivanja, antikorozivnu zaštitu i ugrađene sklopove. Tako će novi autobusi moći da nose na sebi Mercedesovu trokraku zvezdu i da se prodaju u okviru brenda Mercedes.

U proizvodnju tog autobusa uključeno je više od 100 domaćih proizvođača prateće industrije.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: