Radovi na autoputu na Dušanovcu

Zbog nastavka radova na deonici autoputa kroz Beograd od petlje Dušanovac do petlje Konjarnik, od četvrtka 30. avgusta od 19 časova, za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje na autoput iz naselja Medaković, u smeru Šid – Niš.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2012.

14:55

Default images

Iz JP “Putevi Srbije” napominju da je tokom prethodne faze rekonstrukcije ove deonice autoputa bilo omogućeno uključenje iz smera Medakovića, pa skreću pažnju vozačima na ovu promenu u režimu saobraćaja.

Osim toga, za saobraćaj je i dalje zatvoreno isključenje sa autoputa iz smera Šid - Niš prema Medakoviću i Konjarniku, kao i prema benzinskoj stanici Avia, koja je i dalje van upotrebe.

U “Putevima Srbije” podsećaju da je alternativni način isključenja, za vozila koja se iz smera Šida kreću prema naseljima Medaković i Konjarnik, okretanje na petlji Lasta, a zatim vraćanje autoputem u smeru od Niša ka Šidu, sve do isključenja na petlji Konjarnik prema ulici Vojislava Ilića.

Takođe, do naselja Medaković iz smera Šida moguće je doći isključenjem u Ljubićkoj ulici (ispred petlje Dušanovac) i dalje kretanjem ulicama Husova, Zaplanjska i Braće Jerković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: