Koliko će to da vas košta?

Kada kupujete nov automobil, osim maloprodajne cene, potrebno je da znate i koliki su njegovi troškovi eksploatacije, kako se kasnije ne biste neprijatno iznenadili. Renault je u svojim najnovijim reklamama ovoj temi pristupio na prilično neobičan način.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2012.

11:35

Default images

Kako bi objasnio klijentima da prilikom kupovine njihovog automobila ne moraju da brinu da će troškovi servisiranja automobila kasnije da porastu, Renault je napravio dva šaljiva video spota.

Prvi video prikazuje mladi par koji se priprema da kaže sudbonosno “da”. Na zaprepašćenje mladenaca, matičar postavlja pitanje mladoženji da li zna u šta se upušta i da će taj brak na kraju da ga košta preko 5 miliona evra.

U drugoj reklami doktor mladom bračnom paru saopštava srećnu vest - da će dobiti sina. Ali, odmah zatim im na brzinu izračuna i da će ih dete koštati 700.000 evra pre nego što napuni 25 godina života.

Pogledajte ove dve Renaultove reklame:





Na kraju obe reklame, Renault prikazuje koliko će njihovi kupci morati da plate za određene usluge prilikom servisiranja svog automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: