Mercedes i Novak – dubl iz snova

Kompanija Mercedes-Benz, partner turnira Serbia Open, u četvrtak 3. maja u BelExpo centru organizovala je zajedno sa kompanijom Family sport promociju pod nazivom ”Dubl iz snova“.

Izvor: B92

Petak, 04.05.2012.

17:48

Default images

Tom prilikom, prisutnima se obratio Generalni direktor Mercedes-Benza SCG Andreas Binder, Srđan Đokovic ispred Family sporta i specijalno za ovu priliku, preko video linka, najbolji teniser sveta i brend-ambasador Mercedesa Novak Đoković.

Zvezda promocije bila je grupa Parni Valjak, a gosti su mogli da na jednom mestu vide najnovije modele iz game Mercedes-Benz vozila.

Na kraju večeri podeljene su nagrade, a svakako najvrednija među njima bila je pobednički reket sa Australian Opena koji je Novak Đoković poklonio najsrećnijem dobitniku.

Kao prvu nagradu, Mercedes-Benz obezbedio je vikend sa svojom najsjajnijom zvezdom – novom SL klasom.

Pogledajte više fotografija sa ove promocije u našoj Galeriji.

Pogledajte kako izgleda novi Mercedes SL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: