AutoLogija IAA 2011 drugi deo

Proizvođači su svoja vozila budućnosti postavili na počasna mesta, o njima se najviše i pričalo ali... nema ni govora o nekim ozbiljnim tiražima, po našoj proceni - bar još deceniju.

Izvor: B92

Subota, 12.11.2011.

10:24

Default images

Jasno je da su hibridni, elektro, pogon na vodonik i sve ostale alternative pogona došle da ostanu još dugo ali... naš utisak je da je to još uvek daleko više deklarativno nego primenjivo, da se radi o trendu koji se jednostavno mora pratiti jer se to od ozbiljnih proizvođača očekuje a da ćemo na kvalitetnu, svrsishodnu i isplativu ponudu morati još da pričekamo.

Proizvođači su svoja vozila budućnosti postavili na počasna mesta, o njima se najviše i pričalo ali... nema ni govora o nekim ozbiljnim tiražima, po našoj proceni - bar još deceniju.

U međuvremenu, vozićemo se uz pomoć benzinskih i dizel motora koji su sve bliži savršenstvu, sve manjih zapremina a sve većih snaga, mnogi od nas sa osmehom na licu. I sa izvesnom nelagodom, možda i strahom od vremena koje dolazi, u kojem će automobili isključivo da zuje i šušte.



Jedna od hala je bila namenjena tjunerima. Nema potrebe govoriti o zastrašujućem broju „konja“ koji su se ovde našli na istom mestu. Ne bi ni mogli da stanu u istu priču. Neki od njih su već zasluženo dobili status proizvođača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: