Hyundai ix35 - oprema u pokretu

Razvijajući ix35, „ekipa“ iz Hyundai-a je imala snažnu želju da se odmakne od klasične predstave terenca. Očekivana, „dvozapreminska“silueta, ovde je prikrivena mekanim linijama koje se pretapaju jedna u drugu. Ako malo duže posmatrate profil ovog auta, podsetiće vas i na nešto izdignuti karavan.

Izvor: B92

Petak, 07.10.2011.

14:00

Default images

Ovaj Hyundai, pre svega, osvaja opremom, a tek potom i dizajnom. Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, mada se o praktičnoj primeni itekako može polemisati. Međutim, ne i kod ovog auta. Ergonomija je zaista dobra i vozaču je sve na dohvat ruke. Jedini „faul“ je pozicija komande putnog računara koja se nalazi na instrument tabli, sakrivena od očiju znatiželjnika, ali i vozača. Hyundai ix35 je moguće poručiti u tri paketa opreme: Gold, Platinum i Diamond. Pred vama je Diamond, sa veoma zanimljivim panoramskim krovom i kamerom za vožnju unazad koja sliku emituje, ni manje ni više nego u unutrašnjem retrovizoru.

Kako se vozi ovaj Hyundai i kako ta oprema izgleda u praksi, pogledajte ovde:



Ukupna dužina od 4.410cm obezbeđuje opušteno parkiranje, a prtljažnik osnovne zapremine od 591 litra može da primi porodični „bagaž“ potreban za odlazak na godišnji odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: