Honda CR-V 1.6 I-DTEC na akciji

Honda Srbija pripremila je specijalnu ponudu za model CR-V sa 1.6 dizel agregatom u Elegance NAVI paketu opreme. Ovaj model dostupan je za 25.990 evra, a uz novi automobil za sve kupce obezbeđen je i set zimskih guma.

Izvor: B92

Petak, 20.10.2017.

15:18

Honda CR-V 1.6 I-DTEC na akciji
Honda CR-V (ilustracija)

Akcijski CR-V opremljen je novim 1.6 i-DTEC četvorocilindarskim dizel agregatom, iz Hondine „Earth Dreams Technology“ serije. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, verzija sa pogonom na prednja dva točka i 120 konjskih snaga ima obrtni moment od 300 Nm, dok emisija CO2 iznosi 115 g/km, a dostupan je sa šestostepenim manuelnim menjačem.

Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama u slučaju opasnosti od sudara je standardni deo opreme svih novih Hondinih modela, pa tako i ovog SUV-a. Pored toga, automobil je opremljen Honda Connect Navi multimedijalnim sistemom sa 7" ekranom osetljivim na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona.

Kupcima je na raspolaganju i nabavka automobila po principu zamene korišćenog vozila za novi Honda automobil, nezavisno od brenda korišćenog vozila, pri čemu vrednost korišćenog može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: